VLOG: Laste albumid said valmis!

Juhuu! Mis siin salata, ma saan ennast ainult kiita. Ma tõepoolest mõtlesin, et Lenna kolmanda ja Nora esimese albumi tegemine saab olema mission impossible ja lisaks sellele veel küllaltki kulukas. Olen endale tegelikult sisimas lubanud, et kõik meie pere lapsed saavad vähemalt viis fotoalbumit oma iga-aastastest tegemistest. Kõik pildid ühes kohas ja puha! Olen enam kui veendunud, et tüdrukutel on tulevikus nende üle väga hea meel! 🙂

Niisiis olin ma dilemma ees, et kuidas ma sel korral albumeid vormistama peaksin. Peaks justkui Norale eraldi albumi pühendama, aga sain lõpuks aru, et sel ei ole mingit mõtet. Lastel on nii või teisiti beebiraamatud olemas ning oma esimese eluaasta igakuise info leiavad ka sealt! Alates sellest aastast on tegu rohkem perealbumitega, rõhk siis enamjaolt lastel, aga katsun ikka kõik meie tegemised, perekonna ja igapäevased olemised raamatusse panna. Sel aastal kirjutasime nii mina, kui ka Erik lastele ühe lühikese kokkuvõtte, milline oli 2017 aasta nii ema, kui ka isa silme läbi.

Olen jäänud omaraamat.ee‘le truuks ning kasutan nende teenuseid järgnevatel aastatel ka suurima hea meelega. Muideks, kui muidu olen jaanuari alguses albumid ära tellinud, siis jumal tänatud, et veidi ootasin. Omaraamatul peaks vist viimased kaks päeva kampaania 1=2 või – 50% olema. See oli nagu rusikas silmaauku, sest nii saingi kaks ühe hinnaga! Võit missugune, sest ühe raamatu hinnaks oleks muidu kujunenud 70 eurot (PS! Raamatud tulid mul 86 lk pikad).

PS! Tegu pole reklaampostitusega!

2 thoughts on “VLOG: Laste albumid said valmis!

 1. Triinu says:

  Need raamatud vist tõesti paremad – õhemad kui albumid. Ma ikka tellisin vanast harjumust veel paberpilte terve hunniku sooduka ajal, peab veel paar albumit ostma, aga äkki ka minna raamatu peale välja. Saab piltide juurde kuupäevi jne ka kirja panna?

  • NautigeHetke says:

   Jaa, need pildiraamatud tasuvad täiega ära. Alguses ostsin ka neid suuri albumeid, aga need võtavad nii palju ruumi.. et proovi kindlasti!
   Kõike saab juurde lisada..

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga