Uued kogemused ja rõõmus meel!

Ma olen kuidagi nii rõõmus, et 2021 on alanud nii mul, kui üldse meie peres ääretult hästi! Eks lõpuks kõik saab alguse iseenesest, lihtsalt rõõm on, et end kuidagi jälle üles leidnud. Veebruarikuu viimane nädal hakkas jooksma ja täitsa uhke kohe enda üle, et terve see kuu, mil seadsin mingeid uusi eesmärke, on edukalt sujunud. Alustasin seda iseenda leidmist oktoobrikuu algusest ning nagu ikka – tasa ja targu.  Eelmine aasta oli nii stressirohke, et kui ma ei eksi, siis ma võtsin 9 kuuga ligi 15 kg juurde ning õnneks oktoobris sain aru, et pean enda mõtlemisega hakkama tegelema. Ma pole tegelikult kunagi väga sale olnud ning mu “iluideaal” polegi midagi sellist. Nagu ikka – vaim ja füüsis käsikäes. Nii naljakas on mõelda, et kui ma mõtlen kehakaalule, siis ma olen alati selline olnud, et ma võin 20 kg raskem ka olla ja ma vaatan peeglisse ja ütlen, et vau, päris hea näed välja!  Küll aga vahe on ikka selles, et kergemana oled palju aktiivsem, viitsid rohkem ning enesetunne on siiski oluliselt parem.  Aga minu puhul jaa seda paralleeli ei saa tõmmata, et ma suuremana mõtleks, et ma kuidagi kehvem välja näeks. Minu oktoobrikuust alguse saanud teekond on rohkem olnud selline vaimne ning liikumine on lihtsalt aidanud mõtteid paremini korrastada. Täna, pea viis kuud hiljem tunnen end oluliselt paremas kohas olevat!

Aga alguse juurde tagasi, siis kui varem lihtsalt käisin igapäevaselt kõndimas ja see oli selline minu aeg, siis nüüd veebruarikuust alates tundsin, et oh, äge oleks vunki juurde anda ja lisasin oma nädalatesse 3 trenni ning võtsin vastu sõbranna kuuajase challengi, iga päev teha vähemalt 100 kõhulihast. Üle pika aja olen ka juba jooksmas käinud ja mõned väiksed asjad teevad eriti rõõmsaks, no näiteks, et jaksad ikka 5-6 km järjest joosta ja enesetunne on super! Sammun ikka keskmiselt 10 – 11 km päevas ja see on üks mu lemmikust päeva osast. Naljakas on ennast kõrvalt ka vaadata, sest toitumisharjumused on viie kuuga nii palju muutunud, et enam pole isegi täpselt äppi vaja jälgida, kui juba tead, mis toiduained kui palju annavad. Ma kusjuures pole üldse selline, kes end kuidagi piitsutaks.. ma olen alati olnud suur magusasõber, kuid lihtsalt nüüd paki kommide asemel sööd ehk 1-2. Ennast ajas eile poeski naerma, et kaloreid oli mul veel täiega palju süüa ning oleksin võinud vabalt terve suure topsi jäätist endale õhtuks osta.. Seisin seal jäätiseleti eest, käisin kolm korda edasi – tagasi, võtsin lõpuks E.’le jäätise ja endal isutas hoopis mango järele. Lihtsalt, et see pole enam selline “ahhhh ma pean mingit mangot sööma”, vaid rohkem, et “ahh ma tahaks seda mangot hoopis süüa”. Ma arvan läbi kuude on minu kõige suuremaks õppetunniks olnud E., et leida see taskaal, et vaene inimene ka rahul oleks. Tema sööks hea meelega pidevalt kebabi, mäkki ja igast junki, mis vähegi saaks. Talle lihtsalt ei mõju see selliselt ning olgugi, et inimene liigub oluliselt vähem, kui mina, on tema ainevahetus küll tunduvalt parem, kui minul. Küll aga oleme jõudnud päris toredatele kompromissidele ja on näha, et kui inimest veits rohkem suruda ja anda talle valida kahe parema valiku vahel, siis ta võib ristivastupidi täiesti teine äärmus olla. Näiteks meie uus lemmik koht on BOPP kohvik, kust toitu kaasa tellida ning E. tellib sealt vabatahtlikult vabse vegetoitu. Nii, et ei saagi täpselt aru temast. Tundub, et tal lõpuks polegi vahet, kas ta võtab selle mäki või oma tofu kausi.  Kaalumiseni ei ole ma endiselt veel jõudnud, sest see on minu jaoks pigem demotiveeriv näha seal umbes kuu aja peale -1 kg ja kuidagi see number ei anna mulle lõppude lõpuks midagi. Tegelikkuses ma pakun, et oktoobrikuust on maha raputatud juba 9 kg. 3. märts peakski kaalu uuesti kapi alt välja vedama.

Issand aga tahtsin hoopis rääkida palju ägedamast asjast! Ja selleks on rullmassaaz. Kusjuures ma ei sponsoreeri siin absoluutselt mingite kokkulepete pärast, vaid päriselt olen ise vaimustuses!  Mu sõbranna eelmine nädal käis ja ta mulle pildi saatis, siis ma olen ehe selline, et oot ooooot oooooot, mis mõttes sa läksid ja ma pole ikka käinud. Panin 30 sek pärast pildi saatmist juba endale aega kirja. Täna siis käisin juba teist korda. Ma pean ära mainima, et ma ei kannata ise üldse massaazi muidu ja kui keegi mind selja pealt katsub, on see kuidagi väljakannatamatu. Siiski tekitas palju huvi ning tundus kohe, et tegu pole mingi sellise massaaziga, vaid rohkem nõuab pingutust, kui seda mõnulemist seal. Ma tean, et paljud käivad end rullimas trenni eesmärgil, aga mina käin pigem selle enesetunde pärast ja mulle meeldib see mõte, et sellest on kasu jääkainete välja saamisel ja kõik need osakesed, mis naha all puntratantsu teevad, peksab see masin mõnusalt laiali. Mina siis olen käinud hetkel Beautiful Me salongis ja neid on siin üle Eesti – Tallinnas, Tartus, Pärnus, Rakveres, Kuressaares, Haapsalus ja Võrus. Neil on hetkel kampaania ka käsil, nii et kui sa veel käinud pole, siis kasuta minu nime ja saad esimese korra tasuta.. pakkumine kehtib kuni 28.02, kuu lõpuni. Ja ma tõesti soovitan kahe käega ära proovida, eriti kui selleks on selline võimalus. Ma pole veel kuulnud ühtegi inimest, kellele ei meeldiks.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga