Tere tulemast minu uude koju!

Hei sõbrad!

Nagu näete, siis olen natukene blogimajanduses uuendusi teinud. Mõte ringles juba ammu peas, et kodulehekülg  võiks rohkem minulik välja näha. Kolisin siis bloggerist üle WordPressi. Nüüd kui siin lähemalt tutvust olen teinud, siis ausalt öeldes on mugavam ja lihtsam muudatusi teha küll. Nii, et kui peaksin soovitama emba-kumba, siis jääksin WordPressile kindlaks.  Tahtsin lasta teha ka teistsuguse päise ning kõige lihtsam oligi erineda teistest karikatuuriga. Karikatuuri illustreerivad kujutised, mis annavad aimu blogi sisust.  Paremalt äärest leiate postituste arhiivi ning viited sotsiaalmeediale. Loodetavasti teile minu uues kodus meeldib. Mul on igatahes hea meel, et minu mõtted lõpuks valmis said. Suured tänud sellisele ettevõttele nagu Persoonibrändi Agentuur OÜ, kes tegid kiiret ja head tööd!

Uued postitused juba siin!

IMG_3209

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga