Meie pere lemmik vol2!

Praktiliselt terve oma raseduse tarbisin ma Värska vett ning täitsa lõpus veel pudelite kaupa rabarberi limonaadi. Need gaseeritud joogid on ühed asjadest, mida ma nii väga taga igatsen, kuid samas teadsin, et rinnaga toitma hakates plaanin ma mulliga joogid oma menüüst välja jätta. Olime siis parasjagu haiglas, kui Erik sammud poe poole sättis.. küsis veel, mida head ma juua tahaks? Ütlesin, et toogu mullita maitsevett. Nii ma oma sammud Vitamin Wellile lähemale seadsin. Ütlen ausalt, et kunagi ammu olen proovinud, aga ei mäleta, et kuidagi klikkinud oleks.

Viimased kolm nädalat olen ma nonstop erinevaid maitseid koju ostnud. Hetkel on see tavalise kraanivee ja piparmünditee kõrval vaieldamatult lemmik jook! Mul kulub seda igapäevaselt 2-3 pudelit ning tegelikult on see arvestatav rahakulu. Õnneks on võimalus seda e-Coopist hetkel soodushinnaga soetada, nii et patt oleks mitte osta.

Ma tõesõna alguses arvasin, et ükski selline maitsega jook vaevalt kasulik saaks olla. Kuid saab küll! Vitamin Welli vitamiinijoogid on rikastatud mitmete vitamiinide, mineraalainete ning puuvilja- ja taimeekstraktidega. Joogid on gaseerimata ja magusainena on kasutatud ainult kvaliteetset puuviljasuhkrut. Neid on kuute erinevat sorti ja minu vaieldamatuks lemmikuks on punane greip, sidrun/kaktus ja virsik. Ilmselt sellepärast, et poes on need enim näppu jäänud. Valikus on veel mustsõstar, rabarber/maasikas ja tsitruse/laimi, mis tõesõna on ka väga head! Toodetega saab täpsemalt tutvuda siin.

Kusjuures, kui tavaliselt pean ma laste eest magusat peitma, siis Vitamin Welliga on sama lugu! Kui Vitamin Well mind jookidega kostitas, siis ma tükk aega luuletasin, et need on kinni ja praegu lahti ei tee. Üks hetk jäin aga Lennale haledalt vahele ja tema “võtan ühe lonksu” nägi välja selline, et pool pudelit oli järgmisel hetkel tühi.  Nora jällegi käib ja räägib “puua – puua”, õnneks teda on lihtsam ära trikitada. Igatahes on mul hea meel, et vähemalt mina endale mingisuguse alternatiivi järgmisteks kuudeks leidsin.

Nii, et olge aga lahked! Kõik, kes külakosti tahavad tuua, siis igal juhul vitamiinijoogid lähevad siin peres hästi peale!

PS! Postitus koostöös Vitamin Welliga.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga