Jõululoos: võta pühad BABE seltsis vastu!

Minult küsiti, kellega on mul kõige paremini koostöö kulgenud ja sobinud? Aastate jooksul on pakkumisi väga palju olnud, kuid üks minu pikaaegne lemmik on BABE! Rääkimata sellest, et nad mind alles hiljuti lapse sünni puhul hea paremaga kostitasid, toodi mulle seekord pakk lausa isiklikult koju kätte. Lisaks sellele on BABE meeskond alati super tore ja sõbralik. See bränd võitis mu südame juba pea kaks aastat tagasi ning kui aegajalt tuleb mõni uus pakkumine teiste ettevõtete poolt, siis olen ma alati ära öelnud. Otseloomulikult on kvaliteetseid tooteid teistelgi.. kuid milleks vahetada, kui sisimas nii rahul olen! Mul on kodus kõik kreemid, dushigeelid, näopuhastusvahendid jpm. ainult BABE’lt.

Haiglast oli võimalus kaasa haarata mingisuguseid beebigeele või kreeme, isegi täpselt ei mäleta, kuid kõik need jäid meist maha! Koju olid veel väiksed varud alles jäänud, kuid olgem ausad – lapsi on kolm ja kokku meid viis! Kulub, kulub – päris hästi kulub! Õnneks ükski teine inimhing veel minu näopuhastusvahendeid ei puudu, kuid mõne aasta pärast on konkurendid raudselt jaole saamas!  Juba praegu pean ma huulepalsamit laste eest peitma, rääkimata Erikust. Ma ei jõudnudd silmagi pilgutada, kui kotist välja võttes oli see juba Noral peos.

Laste nahal on mu lemmikuks siiani niisutav ihupiim, mis on hetkel muideks Apotheka Beauty lehel soodushinnaga! Kõik lapsed saavad sellega pärast pesu kreemitatud. (Update: sirvin siin ja vaatan, et vist  kõik tooted  on hetkel  -15%. Mõlgutan juba mõtteid, et mõnda varu veel täiendada. Etteruttavalt, kes loosist osa võtta ei taha, siis andke aga kohe agu alla! Ideaalne võimalus jõuluvana kingikoti täiendamiseks) BABE’l on küll väga hea dushigeel olemas, kuid mu süda tuksub praegu õliseebi poole. Mulle tundub, et eriti lapsi pestes, teeb see nende naha eriliselt mõnusaks. Meil kulub hetkel hästi ära ka laste kõõmavastane shampoon, sest võiks eeldada, et Rosannal on peas titekõõm, kuid ei. Seda leidub hoopis kulmudelt! Mäletan, et Nora ajal saime titekõõmast BABE’ga ruttu lahti, nii et vast saame Rosanna kulmud ka jõuluks üles vuntsida.

Kõik need imelised tooted lähevad facebooki mängus lugejate vahel loosi ning üks õnnelik saab jõulud BABE seltsis vastu võtta! PS! Sobivad nii lastele kui täiskasvanutele!

Ma siiralt soovitan teil, kel veel kogemus puudub, BABE ära proovida. Ma olen enam kui kindel, et te ei pöördu enam tavalise jaekauba juurde tagasi. Natukene katan silmi, sest tegelikult on mul endalgi üht – teist proovimata, näiteks juuksehooldusvahendid. Olen siiani truuks jäänud Joico’le, kuid kes teab – kes teab..!?

10 thoughts on “Jõululoos: võta pühad BABE seltsis vastu!

 1. Diana says:

  Milline äratundmis rõõm 😊 minu käsi ei tõuse juba ammu jaekaubanduses müüdavate toodete poole, sest need lihtsalt ei sobi mu nahale!
  Kuna Babe tooted sobivad kogu perele, siis kingiksin need oma 10 aastasele tütrele 😍 kel väga tundlik nahk!
  Ise kasutan Babe näopesugeeli igal hommikul ja õhtul ning ülirahul !

 2. Mariza says:

  Siiani pisemal pojal olen kasutanud emoliumi sarja tooteid (keha ja vanniemulsiooni) kuna on kuivem nahk ning väiksemana arst just neid soovitas. Paari nädala pärast aga täieneb meie pere veel ühe beebi võrra kellega oleks hea just BABE tooteid kasutada. Kindlasti kuluksid need ka vanemale pojale ära 🙂

 3. Evelin says:

  Kasutasin ka ise kunagi Babe tooteid aga kui viisin ennast toodete koostisainetega paremini kurssi, siis olin pettunud, et ka paljud Babe tooted sisaldavad SLS või silikoone, mis nahale pigem karuteene teevad. Ei osanud arvata, et apteegikosmeetika võib ka selliseid koostisaineid sisaldada, seda enam oli pettumus suur.

 4. peivi p. says:

  head ja kvaliteetsed naturaalsed tooted, ka allergikutele sobivad. Meeldib nii konsistents kui kerge lõhn toodetel.

 5. Margoth Plink says:

  Minu tütrele ja tema 3 kuusele pojakesele just parimad tooted, mida üldse ihaldada.Proovisid ja teisi brände ja nende tooteid,aga mu nõudlik tütar peab seda kõige paremaks ja kiidab taevani.Edu teile!

 6. Catlyn says:

  Kindlasti sooviks proovida ja meie pere suureneb esimene laps siis tahaks ikka häid tooteid siis kindlasti sooviks talle uuel aastal tuleb aga kes teab äkki tuleb varem 🙂

 7. Janete says:

  Jube keemia, ostsin kunagi beebikõõma eemaldamise shampooni. Lugege kindlasti ennem koostist kui sellist hapet pähe topite lapsele. Haises ka vastavalt!

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga