Aeg end taas kokku võtta!

IMG_20170504_110602_141Otsustasin, et aeg on nüüd taas igasugusele jamale piir panna, sest magusasöömine hakkas vaikselt juba käest minema. Pärast sünnitust kaalusin ma vähem kui enne rasedust ning olin üsna õnnelik, sest esimesed kaks nädalat polnud väga mingisuguseid isusid. Ühel hetkel tekkis tohutult suur magusaisu ning kirjutasin selle justkui imetamise arvele. Kuna kaalu juurde ei lisandunud, siis sõin rahus õhtuti šokolaadi või jäätist. Ja lõpuks sõin Erikule ostetud asjad ka ära. Ühel hetkel avastasin, et oleme juba pea kolm kuud niiviisi elanud ja olen 2 kg juurde võtnud. Siis otsisin aga kiirelt Kalmuse vana kava välja ja olen seda nüüd nädal aega jälginud. Mul on hea meel, et ma kauem ei viivitanud, sest juba nädalaga on võimalik mõnus enesetunne tagasi saada ja end suhkru tarbimisest võõrutada. Söögikordi on mul päevas viis, millest kaks on vahepalad. Kuna toidud on suhteliselt samad, mis ka varem, ei ole minu jaoks midagi keerulist. Vaid koguseid jälgin ning magusat ei söö. Esimese nädalaga – 1.5 kg, nii et asi endiselt toimib. Lisasin juurde veel trenniskäimised. Katsun kaks korda nädalas ujumas käia ning kord nädalas jooksmas. Proovin nüüd juuni alguseni korralikult kavaga järge pidada. Erandiks saavad olema ilmselt sünnipäevad.. sest täitsa hulluks ei saa ka minna.

Kes veel mõtleb, et “homsest hakkan”, siis hakka kohe!

IMG_5251 IMG_5254 IMG_5261 IMG_5265 IMG_5273

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga